Kwaliteitssystemen

Vlees & Pluimvee

AGF

Drankenindustrie

Bakkerij & Banket

Zoetwarenindustrie


HACCP
HACCP staat voor Hazard, Analysis, Criticl, Control Points en is een voedselveiligheidssysteem dat voor beheersing van de voedselveiligheid gedurende het productieproces zorgt. Lees meer


BRC
BRC staat voor Britisch Retail Consortium.
Dit is een organisatie vergelijkbaar met het Centraal Bureau Levensmiddelen in Nederland. Lees meer


IFS
IFS staat voor International Food Safety en is een initiatief van Duitse en Franse retailers. De basis van IFS is het voedselveiligheidssysteem HACCP. Lees meer


ISO 22000
ISO 22000 is een voedselveiligheid standaard ontwikkeld door de Internationale Organisatie voor Standaardisatie. Lees meer



Hygiënecodes
Sinds 1995 is het bezit van een voedselveiligheidssysteem op basis van HACCP wettelijk verplicht voor levensmiddelen bedrijven.
Lees meer

 

onze diensten

servicesdetacheringservicesservicesservices

betaalbare kwaliteit

    • 1. Scherpe (uur)tarieven
      2. Professionele medewerkers met kennis van uw branche
      3. Kostenbesparing door digitale verslaglegging
      4. Maatwerk werkdocumenten voor medewerkers
      5. Interne training en instructie mogelijkheden
      6. Diverse nuttige gratis services
      7. Eén aanspreekpunt voor al uw voedselveiligheidszaken

contact

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem dan contact met ons op
middels onderstaande gegevens:

Telefoon: +31 (0) 6 43 583 754

E-mail: