Kwaliteitssystemen - ISO 22000

ISO 22000 is een voedselveiligheid standaard ontwikkeld door de Internationale Organisatie voor Standaardisatie. De standaard is een samenvoeging van twee bestaande normen namelijk, HACCP volgens de Codex Alimentarius en de managementprincipes volgens ISO 9000 en bestaat sinds 2005.

Het voordeel van ISO 22000 is dat men met het toepassen van de 22000 standaard direct twee vliegen in 1 klap slaat doordat men beide normen in één systeem heeft. Daarnaast is de norm breed toepasbaar op elke vorm van verwerking van en handel in voeding.

ISO 22000 is door de eenduidige opzet eenvoudig te combineren en integreren met andere ISO standaarden zoals ISO 14001 voor Milieu en ISO 9001 voor Kwaliteit.
ISO 22000 is een GFSI goedgekeurde standaard en geschikt om gecertificeerd te worden.

 

 

 

 

 

 

 

onze diensten

servicesdetacheringservicesservicesservices

betaalbare kwaliteit

    • 1. Scherpe (uur)tarieven
      2. Professionele medewerkers met kennis van uw branche
      3. Kostenbesparing door digitale verslaglegging
      4. Maatwerk werkdocumenten voor medewerkers
      5. Interne training en instructie mogelijkheden
      6. Diverse nuttige gratis services
      7. Eén aanspreekpunt voor al uw voedselveiligheidszaken

contact

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem dan contact met ons op
middels onderstaande gegevens:

Telefoon: +31 (0) 6 43 583 754

E-mail: