Kwaliteitssystemen - IFS

IFS staat voor International Food Safety en is een initiatief van Duitse en Franse retailers. De basis van IFS is het voedselveiligheidssysteem HACCP. Deze organisatie heeft richtlijnen opgesteld waar een levensmiddelenproducent aan moet voldoen om aan de grote Duitse en Franse supermarkten te mogen leveren. Extra aandachtspunten zijn de organisatie van het bedrijf, gebouw en omgeving, procesbeheersing, productbeheersing en personeel.

BRC heeft tevens veel overeenkomsten met de IFS-norm. Opgesteld door Duitse en Franse retailers. Een overstap van BRC naar IFS of het tegelijk voeren van beide systemen vraagt weinig extra inspanningen. Het grootste verschil tussen deze twee normen is de wijze waarop men het geïmplementeerde systeem beoordeelt : IFS werkt met een knock-out puntensysteem en een score uitgedrukt in procenten.

 

 

 

 

 

 

onze diensten

servicesdetacheringservicesservicesservices

betaalbare kwaliteit

    • 1. Scherpe (uur)tarieven
      2. Professionele medewerkers met kennis van uw branche
      3. Kostenbesparing door digitale verslaglegging
      4. Maatwerk werkdocumenten voor medewerkers
      5. Interne training en instructie mogelijkheden
      6. Diverse nuttige gratis services
      7. Eén aanspreekpunt voor al uw voedselveiligheidszaken

contact

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem dan contact met ons op
middels onderstaande gegevens:

Telefoon: +31 (0) 6 43 583 754

E-mail: