Kwaliteitssystemen - Hygiënecodes

Sinds 1995 is het bezit van een voedselveiligheidssysteem op basis van HACCP wettelijk verplicht voor levensmiddelen bedrijven. De implementatie van dit systeem in zijn originele opzet is complex en vraagt specifieke kennis van de ondernemer. Om dit te vereenvoudigen bestaat er voor branches de mogelijkheid om een hygiënecode op te stellen op basis van de HACCP principes.

Een hygiënecode is een vereenvoudigde en praktische handleiding voor het implementeren van een HACCP-systeem waarmee men aan de wettelijke eisen voldoet. Er bestaan diverse hygiënecodes voor uiteenlopende branches zoals de horeca, instellingen, brood- en banketbakkerij, frisdranken en groente en fruit. Een volledig overzicht van beschikbare hygiënecodes is terug te vinden op de site van de NVWA.

 

 

 

 

 

 

 

onze diensten

servicesdetacheringservicesservicesservices

betaalbare kwaliteit

    • 1. Scherpe (uur)tarieven
      2. Professionele medewerkers met kennis van uw branche
      3. Kostenbesparing door digitale verslaglegging
      4. Maatwerk werkdocumenten voor medewerkers
      5. Interne training en instructie mogelijkheden
      6. Diverse nuttige gratis services
      7. Eén aanspreekpunt voor al uw voedselveiligheidszaken

contact

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem dan contact met ons op
middels onderstaande gegevens:

Telefoon: +31 (0) 6 43 583 754

E-mail: