Kwaliteitssystemen - HACCP

HACCP staat voor Hazard, Analysis, Criticl, Control Points en is een voedselveiligheidssysteem dat voor beheersing van de voedselveiligheid gedurende het productieproces zorgt. Aan de hand van een gevaren inventarisatie en risico analyse worden door het gehele proces kritische beheerspunten (CCP’s) vast gesteld waarmee men de voedselveiligheid kan borgen. Als u de gevarenanalyse heeft uitgevoerd en de CCP’s zijn benoemd, dient u hiervoor normen, beheersmaatregelen en acties bij afwijking te benoemen.
De volgende stap is om dit in te voeren in de praktijk en een manier te vinden om uw CCP’s aantoonbaar te beheersen.
Elk levensmiddelenbedrijf is wettelijk verplicht om een HACCP-systeem te hebben.

De NVWA (Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit) is de instantie die levensmiddelenbedrijven controleert op naleving hiervan. Tevens kan het ook een eis van klanten zijn om een (gecertificeerd) HACCP-systeem te hebben. 

 

 

 

 

 

 

onze diensten

servicesdetacheringservicesservicesservices

betaalbare kwaliteit

    • 1. Scherpe (uur)tarieven
      2. Professionele medewerkers met kennis van uw branche
      3. Kostenbesparing door digitale verslaglegging
      4. Maatwerk werkdocumenten voor medewerkers
      5. Interne training en instructie mogelijkheden
      6. Diverse nuttige gratis services
      7. Eén aanspreekpunt voor al uw voedselveiligheidszaken

contact

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem dan contact met ons op
middels onderstaande gegevens:

Telefoon: +31 (0) 6 43 583 754

E-mail: