Services

Aansluitend op de diensten van Bureau VoedselVeiligheid zijn er diverse services waar u als klant gebruik van kunt maken. Het merendeel van de genoemde services zijn gratis.

BVV Online
Als klant van Bureau VoedselVeiligheid kunt u de beschikking krijgen over een eigen account op de beveiligde server van BVV. Zo kunt u 365 dagen per jaar vanaf elke locatie waar u beschikt over een internetverbinding, uw meest recente documenten, rapportages van inspecties & analyses inzien en printen. Het account is in het merendeel van de voorkomende situaties gratis, in enkele gevallen brengt BVV een kleine vergoeding in rekening.

BVV Digitaal
BVV digitaal is een gratis aanvulling op de dienst Projecten. Indien u een voedselveiligheidssysteem laat opstellen en implementeren door Bureau VoedselVeiligheid ontvangt u naast een geprinte versie een cd-rom met alle bestanden. Deze kunt u intern gebruiken voor het opnieuw uitprinten van documenten (bijvoorbeeld: werkinstructies & registratieformulieren) of als aanvulling op reeds aanwezige keurmerken zoals ISO en HKZ.

BVV Certificaat
Indien u gebruik maakt van de dienst Inspecties, kunt u zich gratis aanmelden voor het BVV Certificaat. Het certificaat kunt u bijvoorbeeld gebruiken als promotie van uw organisatie of om uw personeel te stimuleren. Het BVV certificaat kunt u verkrijgen indien uw organisatie over 12 maanden een gemiddelde score van 80% of hoger behaald bij onaangekondigde inspecties.

Jaarverslag
U wilt weten hoe uw organisatie gefunctioneerd heeft op het gebied van voedselveiligheid in het afgelopen jaar? Bureau VoedselVeiligheid verzamelt en verwerkt voor u alle resultaten van inspecties en uitgevoerde analyses in een glashelder overzicht voorzien van diagrammen en heldere korte conclusies. Jaarverslagen worden opgemaakt tegen het daarvoor geldende uurtarief.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

onze diensten

servicesdetacheringservicesservicesservices

betaalbare kwaliteit

  • 1. Scherpe (uur)tarieven
   2. Professionele medewerkers met kennis van uw branche
   3. Kostenbesparing door digitale verslaglegging
   4. Maatwerk werkdocumenten voor medewerkers
   5. Interne training en instructie mogelijkheden
   6. Diverse nuttige gratis services
   7. Eén aanspreekpunt voor al uw voedselveiligheidszaken

contact

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem dan contact met ons op
middels onderstaande gegevens:

Telefoon: +31 (0) 6 43 583 754

E-mail: