Projecten

Op projectbasis verzorgt Bureau VoedselVeiligheid het implementeren, onderhouden en uitvoeren van voedselveiligheidssystemen. Maar ook het uitvoeren van zowel in- en externe audits en het uitvoeren van microbiologisch en chemisch onderzoek kan op project basis voor u uitgevoerd worden.

De medewerkers van BVV zijn bekend met vele branches en processen en hebben een grote mate van deskundigheid waardoor zij u en uw eigen medewerkers direct kunnen bijstaan. Door werkzaamheden op projectbasis uit te besteden word u werk uit handen genomen waarvoor u zelf niet de tijd, medewerkers of kennis in huis hebt. Bovendien heeft u de zekerheid dat de werkzaamheden deskundig worden uitgevoerd welke schriftelijk aan u worden gerapporteerd.

In overleg stellen we de werkzaamheden en een tijdsschema op voor het uitvoeren van het project. In dit programma worden de uit te voeren taken en verantwoordelijkheden duidelijk vastgelegd inclusief de daarvoor geraamde uren.

 

 

 

 

 

 

 

 

onze diensten

servicesdetacheringservicesservicesservices

betaalbare kwaliteit

    • 1. Scherpe (uur)tarieven
      2. Professionele medewerkers met kennis van uw branche
      3. Kostenbesparing door digitale verslaglegging
      4. Maatwerk werkdocumenten voor medewerkers
      5. Interne training en instructie mogelijkheden
      6. Diverse nuttige gratis services
      7. Eén aanspreekpunt voor al uw voedselveiligheidszaken

contact

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem dan contact met ons op
middels onderstaande gegevens:

Telefoon: +31 (0) 6 43 583 754

E-mail: