Branches

Vlees & Pluimvee

Vlees & Pluimvee

Drankenindustrie

Vlees & Pluimvee

Zoetwarenindustrie

Institutioneel & Grootkeuken

Kinderopvang

Vlees & Pluimvee


Vlees & Pluimvee
Vlees is een belangrijk onderdeel van de dagelijkse voeding voor vele consumenten. Daarnaast is het ook een bron voor gevaren zoals ESBL vormende bacteriën, Salmonella en Listeria. Lees meer


AGF

De aardappelen, groente en fruitindustrie industrie kenmerkt zich door een hoge omloopsnelheid van dagelijks verse producten waarvan een steeds langere houdbaarheid wordt verlangd. Lees meer


Drankenindustrie
De drankenindustrie kenmerkt zich door de grote diversiteit in producten en verpakkingen. Van fruitdranken met stukjes fruit in ergonomisch vormgegeven verpakkingen Lees meer


Bakkerij & Banket

Geef ons heden ons dagelijks brood. Een bekende uitdrukking die een ondernemer in de bakkerij- en banketindustrie graag letterlijk op vat.
Lees meer


Zoetwarenindustrie
Snoep verstandig, eet een suikervrij snoepje. Een oude uitspraak in een modern jasje. Dit geld tegenwoordig ook steeds vaker voor de producten welke door de zoetwarenindustrie Lees meer


Institutioneel & Grootkeuken

Bureau VoedselVeiligheid is een onafhankelijk bureau in de levensmiddelenindustrie op het gebied van voedselveiligheid.
Met een ruime ervaring in diverse branches Lees meer


Kinderopvang

Als dienstverlener aan een kwetsbare groep mensen draagt u buiten de dagelijkse verzorging ook de zorg voor een veilig en gezond verblijf van uw cliënten. Deze veiligheid gaat verder dan Lees meer


Horeca

Lekker eten is het kernproduct van de horeca, of het nu om een ijsje gaat of een vijf gangen diner. Hygiënisch werken, meestal voedselveilig werken genoemd Lees meer

 

onze diensten

servicesdetacheringservicesservicesservices

betaalbare kwaliteit

    • 1. Scherpe (uur)tarieven
      2. Professionele medewerkers met kennis van uw branche
      3. Kostenbesparing door digitale verslaglegging
      4. Maatwerk werkdocumenten voor medewerkers
      5. Interne training en instructie mogelijkheden
      6. Diverse nuttige gratis services
      7. Eén aanspreekpunt voor al uw voedselveiligheidszaken

contact

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem dan contact met ons op
middels onderstaande gegevens:

Telefoon: +31 (0) 6 43 583 754

E-mail: