Vlees & Pluimvee

Vlees is een belangrijk onderdeel van de dagelijkse voeding voor vele consumenten. Daarnaast is het ook een bron voor gevaren zoals ESBL vormende bacteriën, Salmonella en Listeria. Gevaren die op allerlei momenten kunnen instromen, ontstaan of uitgroeien in de keten en dus ook bij uw bedrijf.

Procesbeheersing is hèt instrument om gevaren te onderkennen, herkennen, weren en voorkomen. Hiermee kunt u schade aan uw bedrijf door onveilige producten voorkomen en uw klanten een veilig product bieden. Bureau VoedselVeiligheid biedt u deze procesbeheersing in diverse vormen aan middels gestandaardiseerde en erkende systemen zoals HACCP, BRC en IFS. Procesbeheersing op basis van HACCP is verplicht voor alle levensmiddelen bedrijven volgens de Warenwet.

 

 

 

 

 

 

 

onze diensten

servicesdetacheringservicesservicesservices

betaalbare kwaliteit

    • 1. Scherpe (uur)tarieven
      2. Professionele medewerkers met kennis van uw branche
      3. Kostenbesparing door digitale verslaglegging
      4. Maatwerk werkdocumenten voor medewerkers
      5. Interne training en instructie mogelijkheden
      6. Diverse nuttige gratis services
      7. Eén aanspreekpunt voor al uw voedselveiligheidszaken

contact

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem dan contact met ons op
middels onderstaande gegevens:

Telefoon: +31 (0) 6 43 583 754

E-mail: