Kinderopvang

Als dienstverlener aan een kwetsbare groep mensen draagt u buiten de dagelijkse verzorging ook de zorg voor een veilig en gezond verblijf van uw cliënten. Deze veiligheid gaat verder dan een goede zorg door bekwaam personeel namelijk, veilige voeding.

Als verstrekker van voeding dient u volgens de wet aan te kunnen tonen dat u uw processen omtrent voeding beheerst. Deze wetgeving is in de Hygiënecode voor kleine bedrijven vertaald naar de praktijk. Enkele voorbeelden van deze praktische uitvoering zijn het monitoren en registreren van de koelkast temperatuur en het gebruik van een reinigingsplan. In het geval van kinderopvang zijn er meer specifieke aspecten welke beheerst dienen te worden zoals; Hoe dient men om te gaan met afgekolfde melk, hoe lang mag dit bewaard blijven en op welke temperatuur?

De Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA) controleert de veiligheid van voedingsmiddelen steeds frequenter. Tijdens deze controles beoordeelt de NVWA of het bedrijf voldoet aan de eisen zoals gesteld in de hygiënecode.

Bureau VoedselVeiligheid heeft ruime ervaring op het gebied van implementatie en onderhoud van voedselveiligheids-systemen. Bureau VoedselVeiligheid is bekend met de werkwijze in uw organisatie en de gewenste praktische invulling rondom voedselveiligheidssystemen. Implementatie van een voedselveiligheidssysteem bij kinderopvang centra vind plaats op basis van de Hygiënecode voor kleine bedrijven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

onze diensten

servicesdetacheringservicesservicesservices

betaalbare kwaliteit

  • 1. Scherpe (uur)tarieven
   2. Professionele medewerkers met kennis van uw branche
   3. Kostenbesparing door digitale verslaglegging
   4. Maatwerk werkdocumenten voor medewerkers
   5. Interne training en instructie mogelijkheden
   6. Diverse nuttige gratis services
   7. Eén aanspreekpunt voor al uw voedselveiligheidszaken

contact

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem dan contact met ons op
middels onderstaande gegevens:

Telefoon: +31 (0) 6 43 583 754

E-mail: