Institutioneel & Grootkeuken

Instellingen bereiden dagelijks maaltijden voor diverse doelgroepen zoals ouderen, kinderen en verstandelijk beperkten. Deze doelgroepen zijn gedeeltelijk en soms volledig afhankelijk van de maaltijden welke door de instelling wordt bereid. Deze grote mate van afhankelijkheid vergroot de verantwoordelijkheid van de instelling voor een veilige maaltijd aanzienlijk. De implementatie van een voedselveiligheids-systeem op basis van HACCP biedt een grotere zekerheid voor een veilige maaltijd en heeft een wettelijk verplichte status.

Bureau VoedselVeiligheid heeft ruime ervaring op het gebied van implementatie en onderhoud van voedselveiligheids-systemen bij instellingen. Bureau VoedselVeiligheid is bekend met de werkwijze in instellingen en de gewenste praktische invulling rondom voedselveiligheidssystemen. Implementatie van een voedselveiligheidssysteem bij instellingen vindt plaats op basis van de Hygiënecode voor instellingen in de voedingsverzorging.

De Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA) controleert de veiligheid van voedingsmiddelen steeds frequenter, zowel in de centrale keuken, het restaurant als op de (zorg) afdelingen. Tijdens deze controles beoordeelt de NVWA of de instelling voldoet aan de eisen van het HACCP-systeem.
institutioneel & grootkeuken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

onze diensten

servicesdetacheringservicesservicesservices

betaalbare kwaliteit

  • 1. Scherpe (uur)tarieven
   2. Professionele medewerkers met kennis van uw branche
   3. Kostenbesparing door digitale verslaglegging
   4. Maatwerk werkdocumenten voor medewerkers
   5. Interne training en instructie mogelijkheden
   6. Diverse nuttige gratis services
   7. Eén aanspreekpunt voor al uw voedselveiligheidszaken

contact

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem dan contact met ons op
middels onderstaande gegevens:

Telefoon: +31 (0) 6 43 583 754

E-mail: