Horeca

Lekker eten is het kernproduct van de horeca, of het nu om een ijsje gaat of een vijf gangen diner. Hygiënisch werken, meestal voedselveilig werken genoemd, is daarbij noodzakelijk èn vanzelfsprekend maar niet vrijblijvend. De wet (Warenwet) verplicht u als ondernemer te voldoen aan de basis principes van voedselveilig werken. Deze basis principes zijn vastgelegd in een uitgebreid voedselveiligheidssysteem (HACCP). Als ondernemer dient u te beschikken over een voedselveiligheidssysteem op basis van HACCP.

Als verstrekker van voeding dient u aan te kunnen tonen dat u uw processen omtrent voeding beheerst. Deze wetgeving is in de Hygiënecode voor de Horeca vertaald naar de praktijk. Enkele voorbeelden van deze praktische uitvoering zijn het monitoren en registreren van de koelkast temperatuur en het gebruik van een reinigingsplan.

De Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA) controleert de veiligheid van voedingsmiddelen steeds frequenter. Tijdens deze controles beoordeelt de NVWA of het bedrijf voldoet aan de eisen zoals gesteld in de hygiënecode.

Bureau VoedselVeiligheid heeft ruime ervaring op het gebied van implementatie en onderhoud van voedselveiligheidssystemen. Bureau VoedselVeiligheid is bekend met de werkwijze in uw organisatie en de gewenste praktische invulling rondom voedselveiligheidssystemen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

onze diensten

servicesdetacheringservicesservicesservices

betaalbare kwaliteit

  • 1. Scherpe (uur)tarieven
   2. Professionele medewerkers met kennis van uw branche
   3. Kostenbesparing door digitale verslaglegging
   4. Maatwerk werkdocumenten voor medewerkers
   5. Interne training en instructie mogelijkheden
   6. Diverse nuttige gratis services
   7. Eén aanspreekpunt voor al uw voedselveiligheidszaken

contact

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem dan contact met ons op
middels onderstaande gegevens:

Telefoon: +31 (0) 6 43 583 754

E-mail: