AGF

De aardappelen, groente en fruitindustrie industrie kenmerkt zich door een hoge omloopsnelheid van dagelijks verse producten waarvan een steeds langere houdbaarheid wordt verlangd. De traditionele wekelijkse inkoop van ongesneden verse groenten en fruit neemt jaarlijks af en de consument vraagt steeds meer om kant en klare verse producten. Deze hoge eisen vergen het uiterste van uw bedrijf op het gebied van aan- en afvoer van producten en planning maar ook op het gebied van voedselveiligheid.

Een groot deel van de door de AGF-industrie geproduceerde producten worden onverhit geconsumeerd. Dit geeft een extra risico op het gebied van microbiologische groei. Om dit risico tot een minimum te beperken is de hygiëne, temperatuurbeheersing en werkvolgorde gedurende het productieproces van groot belang.

Procesbeheersing is hèt instrument om gevaren te onderkennen, herkennen, weren en voorkomen. Hiermee kunt u schade aan uw bedrijf door onveilige producten voorkomen en uw klanten een veilig product bieden. Bureau VoedselVeiligheid biedt u deze procesbeheersing in diverse vormen aan middels gestandaardiseerde en erkende systemen zoals HACCP, BRC, IFS en ISO 22000. Procesbeheersing op basis van HACCP is verplicht voor alle levensmiddelen bedrijven volgens de Warenwet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

onze diensten

servicesdetacheringservicesservicesservices

betaalbare kwaliteit

  • 1. Scherpe (uur)tarieven
   2. Professionele medewerkers met kennis van uw branche
   3. Kostenbesparing door digitale verslaglegging
   4. Maatwerk werkdocumenten voor medewerkers
   5. Interne training en instructie mogelijkheden
   6. Diverse nuttige gratis services
   7. Eén aanspreekpunt voor al uw voedselveiligheidszaken

contact

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem dan contact met ons op
middels onderstaande gegevens:

Telefoon: +31 (0) 6 43 583 754

E-mail: